A XXI. században elengedhetetlen az oktatásban és az üzleti életben is bizonyos kivetítés, vizuális megjelenítés bevezetése, folyamatos használata. Gondolatainkat, ötleteinket esetlegesen tudásunkat sokkal célravezetőbben tudjuk a külvilággal, partnereinkel megismertetni, ha képi formában is történik a kommunikáció. Ebben vannak segítségünkre kölönböző eszközök, legyen szó projektorról, vetítővászonról, dokumentumkameráról, illetve bármely vizuáltechnikai eszközről cégünk segít Önöknek a kiválasztásban, megismerésben és használat elsajátításában.

 

Projektorok

Az Epson EMP és EB sorozatú projektorai kiváló fényerejű bemutatási megoldásokat kínálnak, amely eszközök széles körben kompatibilisek, sokoldalúak és könnyen szállíthatók. 

Legyen szó akár otthoni, nagy teljesítményű projektorról, vagy olyan készülékről, amelyet a világ bármely részén különböző irodákban vagy konferenciatermekben kell bemutatókhoz használni, vagy amelyet valamilyen speciális rendszerbe kell beépíteni, az Epson mindegyik esetre tudja a megoldást.

 

A csodálatos új E-szériához tartozó többfunkciós Sony projektorok ugyanannyira forradalmiak belülről, mint külsejükben. Az egyedi Sony technológiákkal bőségesen ellátott, stílusosan felépített és a legmagasabb fokú minőségi kivitelezéssel gyártott projektorok élesebb, erőteljesebb képet nyújtanak az oktatásban, üzleti életben, házimozizásban és játékokban.

 

Interaktív oktatástechnika

A SMART termékek egy dinamikusan fejlődő tanulási környezet legfőbb elemeiként lettek megalkotva, illetve azért olyan sokoldalúak, hogy a pedagógusok és a diákok valóban szívesen használják, és biztosak legyenek abban, hogy a technológia sohasem hagyja cserben őket.

A SMART termékek rendszeresen nyernek nemzetközi díjakat, valamint a felhasználók is elismerik azok hatékonyságát, megbízhatóságát és egyszerű kezelhetőségét. Tapasztalataink szerint már jóval azelőtt magabiztosan kezelik a tanárok és a diákok a SMART termékeket, mielőtt azok megérkeznének a tanterembe.            

 

Vetítővásznak

Cégünk a Projecta és Reflecta cégek kiváló minőségű, valamint ár-érték arányban legjobb Funscreen gyártó vetítővásznait forgalmazza. 

Kínálatunkban megtalálhatók a már ismert vetítővászon típusok: állványos- hordozható vetítővászon, fali rolós, kézi mozgatású, motoros mozgatású vetítővászon.     

          

Vizuáltechnikai eszközök bérbeadása

Cégünk foglalkozik kivetítők és hozzá kapcsolódó eszközök bérbeadásával is:

  • Projektorok
  • Vetítővásznak
  • Írásvetítők