Átalánydíjas megoldások: 
 
- Egyre bonyolultabb számítógépek vesznek körül minket, segítve mindennapi munkánkat. Sokszor hálásak vagyunk, hogy itt vannak és dolgozhatunk velük, már nem is tudjuk elképzelni a munkakezdést úgy, hogy ne a power gomb benyomásával kezdõdne. Egyre több feladatot vesznek át tõlünk, egyre gyorsabbak és egyre több adatot raktározhatunk rajtuk. Sajnos még a legmodernebb készülékekkel is elõfordul, hogy meghibásodnak. A segítõ gép pillanatok alatt komoly hátráltató tényezõvé válhat számunkra. Nem beszélve a tárolt adatok elvesztésérõl! Amint a hiba bekövetkezett és nem tudunk dolgozni, sok idõt töltünk el azzal, hogy megkeressük a megfelelõ embert a probléma elhárítására, legyen itt szó számítógéprõl, programról, monitorról, nyomtatóról vagy akár egy komplett hálózati rendszerrõl. Az idõkiesés pedig komoly (anyagi és idegi) veszteségekkel járhat.
Szerzõdéses partnereinknek csereeszköz igénylésére is van lehetõségük! A Jupiter-Center Kft. szakemberei komoly tapasztalatra tettek szert az elõforduló problémák elhárításában. Felkészült mérnökeink akár éjjel-nappal rendelkezésre állnak szerzõdött partnereink számára. Átalánydíjas szerzõdésünk réven elõre meghatározott költségekkel számolhat!
 
Minden Átalánydíjas Megoldásunk része:
- Rendszeres átvizsgálás: hardver, szoftver, virusellenõrzés, külsõ-belsõ tisztítás (heti-havi)
- Készenlét: 2-48 órás készenlét különbözõ eszközökre, rendszerre
- Rendszeradminisztráció
- Telefonos tanácsadás (support)
- A rendszer fejlesztése elõtt konzultáció
- Döntéselõkészítés 
 
Az Ön egyedi igényei alapján állítjuk össze az adott rendszer átfogó felügyeleti, karbantartási tervezetét, minden eshetõséget felmérve. Hogy miért van szükség erre? Nagyon sok informatikai probléma idõbeni lekezelése megakadályozhatja az eszköz vagy a berendezés teljes cseréjét, valamint gyors válaszidõnk minimalizálja az eszköz/rendszer munkakiesését, ezáltal csökkentve a veszteségeket.
 
Keressen bennünket és kérje ajánlatunkat!
Már 2-5 gépnél megéri szolgáltatásunkat igénybe venni!